Maart 2021 – Corona en meer

Corona-moe is een term die iedereen wel herkent. Ook als politieke partij is corona een blok aan het been. Om die reden zullen wij net als iedereen weer blij zijn als de deuren weer open kunnen en we elkaar weer kunnen ontmoeten.

De maandelijkse werkbezoeken gaan we weer opstarten, uiteraard in aangepaste vorm, de voorbereidingen voor de verkiezingen zijn gestart. Verkiezingen? Jazeker in 2022 mogen we wederom naar de stembus. 

Komende maand is de agenda van de raad redelijk beperkt. Naast het verwijderen van de slagbomen in de parkeergarage, met uiteindelijk als doel om niet de BTW hoeven te betalen aan de landelijke overheid en zo dus het tekort op parkeren wat te beperken, staat alleen een vraaggesprek met de wethouder financiën over de misgelopen precariogelden op de agenda. 

Oproep

ProVeenendaal zoekt u en jou. Wil je niet langer aan de zijlijn staan maar actief meedenken binnen DE lokale partij van Veenendaal dan nodigen we je uit om contact op te nemen met ons. Hoe? mail naar info@pro-veenendaal.nl of stuur een appje naar 06-29504949

Author: Ronald van der Weerd

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!