Werkbezoek E&A uitzendbureau

Op dinsdag 19 maart 2019 bracht ProVeenendaal een werkbezoek aan uitzendbureau E&A aan de Vendelier te Veenendaal (voormalig Ibis hotel). Hier werd onze afvaardiging bestaande uit raadslid Nelleke Roelofsen en schaduwraadslid Maarten de Jong hartelijk ontvangen door ‘Vestigingsmanager’ Mitchell Swart en ‘Manager Acquisitie & Commercieel Beheer’ François Schepens.

Bij een bakje koffie hebben Mitchel en François ons geïntroduceerd in de werkwijze van E&A. E&A begeleidt arbeidskrachten uit voornamelijk Polen tijdens hun werkperiode in Nederland. Hiervoor levert E&A dienstverlening op o.a. huisvesting, maar ook arbeidsrelaties en logistiek. Samen met ProVeenendaal heeft E&A gesproken over de manier waarop Poolse arbeidskrachten wonen en leven in Veenendaal en de betrokkenheid van E&A bij ondernemend Veenendaal. We kwamen tot de conclusie dat er zowel voor E&A als voor de Poolse gemeenschap in Veenendaal nog veel kansen liggen om de betrokkenheid te vergroten. Nelleke en Maarten hebben op verzoek van E&A daarom een open uitnodiging aan het College van Burgemeester en Wethouders overgebracht.

Afsluitend hebben we een ronde gelopen door de ruimten waarin de bewoners worden gehuisvest en over het parkeerterrein. Alhoewel E&A erg tevreden is met haar huidige locatie in het voormalig Ibis hotel, heeft de organisatie wel vragen over het parkeerterrein dat veelvuldig als sluiproute wordt gebruikt.

Zoals altijd nemen wij de verkregen informatie mee naar onze fractiekamer en gaan we er mee aan de slag!

Author: Ronald van der Weerd

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!