Klaas Tigelaar heeft zijn rapport overgedragen aan ProVeenendaal en daarmee kunnen we verder!

ProVeenendaal wil samen met de beoogde partijen waarmee een coalitie gevormd kan worden nu doorpakken op een nieuwe bestuursstijl. Daarvoor moet de cultuur op het gemeentehuis verbeteren, krijgen bewoners, instellingen, verenigingen, bedrijven etc…en de gemeenteraad meer positie. Het uitgangspunt wordt als het aan ProVeenendaal ligt “ja mits in plaats van nee tenzij”.

Niet verder bezuinigen op de zorg, geen dichtgetimmerde afspraken aan de voorkant ( o.a. preambule). Martijn en Ronald die de gesprekken voeren met de partijen zetten hier vol op in maar beseffen ook dat het een hele klus gaat worden de komende tijd.

De komende weken gaan we in gesprek met de instellingen ( 20 april ) in het gemeentehuis en we gaan als raad in gesprek met de inwoners ( 29 en 30 april ). De eerste week van Mei hebben we dan even vrij om weer op te laden voor de gesprekken die in de weken daarna gevoerd gaan worden. We houden jullie zo goed als mogelijk op de hoogte! Ondertussen is de fractie druk met inwerken, informatie ophalen etc. Werkbezoeken worden al weer gepland. ProVeenendaal gaat gestaag door met wat we al deden. Ophalen van kennis en informatie en luisteren naar inwoners en instellingen, bedrijven etc..!

Vraag? mail naar info@pro-veenendaal.nl