Raadsleden

Naam: Adri Janssen,  fractievoorzitter

Beroep: ondernemer, coach en adviseur

Hobby’s: werk, sport, politiek en vakanties

Goede eigenschappen: handelend vanuit respect voor iedereen, doortastend en vasthoudend

Slechte eigenschappen: (te) betrokken bij alles wat ik doe, waardoor ik soms (te)veel van mezelf eis en ook van een ander

Waarom ProVeenendaal: Ik ben in Veenendaal geboren en opgegroeid; datzelfde geldt ook voor mijn kinderen. Ik werk in en vanuit Veenendaal en voel me hier over het algemeen thuis. Toch kan het nog beter met en in Veenendaal! Daar zet ik me met alle mensen van ProVeenendaal voor in en wil dat blijven doen. ProVeenendaal is een club van leuke en betrokken Veenendalers die dagelijks bezig zijn met Veenendaal en daar het beste van willen maken zonder zich druk te maken om de landelijke partij richtlijnen. Luisteren naar uw wensen en deze goed proberen te vertalen in de plaatselijke politiek is ons doel.

Naam: Nelleke Roelofsen. raadslid

Ik woon samen met Rob en ben moeder van 3 bloedjes van kinderen.

Beroep: Ik ben een ‘stapelaar’, heb drie banen: Casemanager Verzuim bij Rienks Arbodienst, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (aangesteld in Veenendaal, maar trouw met veel plezier door heel Nederland) en natuurlijk sinds 2014 Raadslid namens ProVeenendaal.

Hobby’s: Eigenlijk niet, hou niet zoveel tijd meer over daarvoor, maar probeer wel wat te sporten! En oh ja…. schoenen kopen, uit eten gaan, vakanties en slapen….

Goede eigenschappen: Ik ben mezelf, niet meer en niet minder. Ben empathisch en heb weinig tot geen vooroordelen. Ik vind iedereen lief en aardig tot het tegendeel is bewezen. Ik probeer zoveel als mogelijk ‘de dag te plukken’! Ik hou niet van geneuzel en ben dan ook graag direct en kort van stof.

Slechte eigenschappen: Eeeehhhhhh heb je even? Die ga ik natuurlijk niet allemaal opsommen! En wat zijn nu eigenlijk slechte eigenschappen??? Ik ben bijvoorbeeld altijd mijn sleutels kwijt, maar ja…. Wie heeft daar last van, buiten ik zelf? Ik kan slecht tegen onrecht (dan wil ik nog wel eens een draak worden), meer slechte eigenschappen krijg je niet te horen.

Waarom ProVeenendaal: Ik ben geen “politiek dier” en dat zal ik ook niet worden. Doordat ik in 2014 lid werd van Pro en campagne ging mee draaien, ben ik enthousiast geworden en ging ik ervaren wat er speelt en leeft in ’t Veen, buiten mijn eigen “wereldje” om. Heel interessant vond ik dat. Doordat ik vervolgens overvallen werd door voorkeursstemmen, werd ik “wakker geschud” en realiseerde ik me dat ik iets wilde betekenen voor Veenendaal en nu werd deze kans mij gewoon gegund. Bij ProVeenendaal voel ik me thuis, allemaal enthousiastelingen die met de voeten in de klei staan. Een praktisch ingestelde partij ook, niet teveel gedoe en respect voor elkaars meningen! Toegankelijke mensen uit het echte leven en allemaal oprecht betrokken bij het prachtige Veenendaal en haar inwoners. En dat allemaal naast het “gewone” dagelijkse werk…. Tsja….. Daar wil je toch bij horen? Ik had en heb zo’n hekel aan politici die alleen tijdens verkiezingen “ineens” actief worden en mooi weer gaan spelen. Ik hou niet van woorden alleen, ben meer van de daden. Sta op(en) is de slogan van de huidige campagne van ProVeenendaal en die spreekt mij enorm aan.
Blijf niet zitten, sta op en doe iets, hoe klein dan ook, met elkaar maken we het mooier in Veenendaal.

Naam: Ronald van der Weerd – raadslid

Beroep: Manager Leden & Aspirant Leden

Hobby’s: Sport kijken en af en toe hardlopen. Een komisch theaterstuk of een musical bezoeken of een avondje Netflix op z’n tijd is leuk. Een warme vakantie incl. een beetje cultuur is ook goed aan mij besteed.

Goede eigenschappen: Ik kan goed relativeren, de soep is niet altijd zo heet als deze wordt opgediend. Mijn overtuigingskracht maakt dat ik ook wat bereik en doelen kan behalen. Ik kan goed luisteren en maak makkelijk contact.

Slechte eigenschappen: (Minder goede eigenschappen) Soms moet ik eerst tot 10 tellen voordat ik iets doe. En daarnaast kent mijn vrouw de overige minder goede eigenschappen ?

Waarom ProVeenendaal: De visie van ProVeenendaal past mij als een jas. Als politiek zijn we er voor een betere samenleving: niet naast elkaar maar met elkaar. ProVeenendaal staat niet voor linkse of rechtse politiek maar voor politiek met een menselijke maat. Waarbij degenen die de boel bewust frustreren worden aangepakt.

Naam: Said El Hassnaoui (34)

Beroep: Ondernemer, comedian en presentator

Hobby’s: ga graag naar de film, theater, uit eten en netflix.

Goede eigenschappen: super getalenteerde knappe man en toch nog heel gewoon gebleven, een echte volksjongen 😀

Slechte eigenschappen: vroeger goed in uitslapen en nu niet meer.

Waarom ProVeenendaal: Door mijn werk als comedian reis ik het hele land af. Overal waar ik in het land sta vertel ik met trots op het podium dat ik uit Veenendaal kom. Maar altijd als ik Veenendaal roep begint men te lachen. Vaak kennen ze het niet eens en toch heeft iedereen er een bepaald beeld bij. Dat beeld moet anders. Ik vind Veenendaal namelijk helemaal te gek en vaak heeft men uit Veenendaal niet eens door hoe goed we het hier hebben. De ligging is ideaal, de omgeving is prachtig groen en Veenendaal voelt nog lekker dorps aan. Voor mij allemaal redenen waarom ik hier maar al te graag blijf. Ik wil meer gaan betekenen en doen in Veenendaal. Mijn hobby is mijn werk en dat doe ik fulltime naast het runnen van een bedrijf. Het liefst sta ik iedere dag ergens in het land grapjes te vertellen op het podium. Maar toch vind ik dat we allen ook een maatschappelijk taak hebben en dus bedacht ik me om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. In plaats van maar aan de zijkant te roepen en te klagen wil ik mijn tijd besteden door in het hol van de leeuw te stappen. Daar in de raad waar alle beslissingen worden gemaakt, daar wil ik me ook mee gaan bemoeien om er het beste voor mijn gemeente uit te slepen. Na me te verdiepen in de meeste partijen was ik overtuigd van ProVeenendaal. Een club bestaande uit leuke inspirerende mensen die dagelijks bezig zijn met Veenendaal en daar het beste van willen maken. Op 21 maart is dus een stem op ProVeenendaal ook een stem op jezelf. #Lijst5

Share This