Henk Heijting

EVEN VOORSTELLEN: ONZE NUMMER 9 OP DE LIJST

Naam: Henk Heijting, 57 jaar, getrouwd met een lieve vrouw en een trotse vader van 2 dochters.

Beroep: wijkagent in de gemeente Rhenen. Ik ben iedere dag met veel enthousiasme en plezier wijkagent. Eigenlijk de mooiste functie bij de politie.

Hobby’s: hardlopen, Tour de France en Ronde van Vlaanderen bezoeken, lezen, vaste klant van de Cinemec, sinds maart 2017 aangesloten bjj ProVeenendaal, vrijwilliger bij de Sing-in Veenendaal en Kerk en Minima, natuurliefhebber.

Goede eigenschappen: Enthousiast en betrokken mens, loyaal, integer. Soms word ik gelukkig een beetje moe van mij zelf. Is eigenlijk geen eigenschap maar vooruit dan maar.

Minder goede eigenschappen: Soms weinig geduld, teveel tegelijk willen en dat gaat er denk ik ook nooit meer uit. Moet ik maar mee leren leven.

Waarom ProVeenendaal: Mee kijken en mee doen in de lokale politiek bij een partij zonder landelijke richtlijnen. ProVeenendaal wil meer transparantie en dat wil ik ook. Ik wil niet alleen maar roepen dat ‘ze’ het niet goed doen, maar een constructieve bijdrage leveren aan ‘mijn’ Veenendaal. ProVeenendaal is een actieve en enthousiaste club mensen die het beste voor heeft met Veenendaal en haar inwoners. Ik ben een hele tevreden inwoner van Veenendaal en ik wil mij inzetten voor een leefbaar, bruisend en veilig Veenendaal.

Share This