Henri Pabst-van ’t Slot

EVEN VOORSTELLEN: ONZE NUMMER 6 OP DE LIJST

Naam: Henri Pabst-van ’t Slot (29)

Beroep: Supervisor bij Hospitality team bij opleidingsinstelling.

Hobby’s: Lezen, politiek volgen, lokale democratie te willen verbreden en een echte levensgenieter met een bourgondisch twist.

Goede eigenschappen: Sociaal, spontaan, leergierig, bevlogenheid en groot verantwoordelijkheid gevoel.

Slechte eigenschappen: Ongeduldig en te veel hooi op de vork willen nemen.

Waarom ProVeenendaal: Mijn achtergrond en mijn geloofsovertuiging doen er niet toe. Wellicht een wat rare opvatting op de vraag, maar vaak begint iemand te vertellen over zichzelf met naam en toewijding voor een bepaalde groep, sport of vereniging. Bij ProVeenendaal gaat het niet om een groep, het gaat niet om de belangen van een deel van de inwoners. Het gaat om u, het gaat om jou en het gaat om mij. Dat is de reden dat ik actief ProVeenendaaler ben.

Samen is ons startpunt. Wij zijn graag in gesprek en luisteren. Door samenwerking en verbinding zijn wij tot grootse dingen in staat. De gemeente Veenendaal is niet de bruisende stad, maar wel een avontuurlijk stad met goede voorzieningen. En samen houden wij de voorzieningen op peil voor iedereen en is het mogelijk een sprankelende gemeente te zijn waar een ieder zich thuis voelt. ProVeenendaal zet zich in voor lokale politiek van en voor alle inwoners van Veenendaal.

Kortom: handelen in het algemeen belang van de gemeente. Iedereen in staat stellen om in vrijheid te wonen, werken en recreëren in onze gemeente, daar loop ik hard voor. En wat is dan een leefbaar Veenendaal? Een leefbaar Veenendaal is een gemeente waar iedereen de kans krijgt zichzelf te zijn. Want wij kunnen veel van elkaar leren, elkaar inspireren en met elkaar samenwerken. Mijn ervaring is dat iedereen daar enorm veel voor terugkrijgt. Samenwerking is het bundelen van individuele krachten, van ieders afzonderlijke kwaliteiten en achtergronden. En samenwerken gaat niet altijd van een leien dakje, maar dat maakt het juist uitdagend. Zolang wij maar open en transparant naar elkaar zijn. Voor mij is ProVeenendaal de schakel naar een leefbaar Veenendaal en ik hoop daar mijn steentje aan bij te
dragen. Ook meedenken en werken aan de toekomst van Veenendaal? De deur staat bij ProVeenendaal altijd open.

Laten we elkaar opzoeken en samenwerken! STA OP(en) en STEM 21 Maart Lijst 5 ProVeenendaal!

Share This