Martijn Beek opnieuw lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2022

Op de algemene ledenvergadering van ProVeenendaal is Martijn Beek opnieuw, unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Bestuursvoorzitter Henri Pabst van ’t Slot: Ik wil Martijn Beek van harte feliciteren. De afgelopen jaren heeft Martijn zich als wethouder in het college van B&W ingezet voor alle Veenendalers, met in zijn portefeuille onder andere het sociaal domein, sport, welzijn en gezondheidszorg. Door het coronavirus kwam hier nog eens extra veel werk bovenop. Wij als bestuur van ProVeenendaal zijn erg trots op al het werk wat Martijn de afgelopen jaren heeft verzet.

Wij kijken er dan ook erg naar uit om samen, met Martijn als lijsttrekker, de verkiezingstijd in te gaan. Zijn brede ervaring in de lokale Veense politiek én de energie binnen ProVeenendaal om weer 4 jaar voor Veenendaal aan de slag te gaan, zal hier zeker aan bijdragen en geeft vertrouwen in een mooie verkiezingscampagne.

De kandidatenlijst van ProVeenendaal zal de komende maanden verder samengesteld worden. Wij hopen in het najaar de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma te kunnen presenteren, aldus Henri Pabst – van ’t Slot.

ProVeenendaal bestaat 10 jaar.

Op 13 september aanstaande bestaat ProVeenendaal 10 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Onze campagnecommissie is druk bezig om hier invulling aan te geven. De Veenendalers gaan dit dan ook zeker mee beleven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ProVeenendaal? Neem eens een kijkje op onze website http://www.Pro-Veenendaal.nl

Wil je graag actief worden binnen ProVeenendaal? Word dan lid voor maar 30 euro per jaar. Voor informatie mail naar bestuur@pro-veenendaal.nl

Author: Ronald van der Weerd

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!