Sta op, Sta open. College B en W gaat aan de slag.

Op 31 Mei is het college geïnstalleerd in Veenendaal. Een min of meer traditioneel college voor Veenendaal met twee christelijke en twee niet christelijke partijen. ChristenUnie, VVD, SGP en ProVeenendaal hebben elkaar gevonden.

Namens ProVeenendaal zal Martijn Beek als wethouder de komende jaren aan de slag gaan. Samen met de fractie mag hij aan de slag met o.a de zorg en sport.

Het unaniem aangenomen raadsprogramma geeft alle ruimte voor de gemeenteraad, instellingen, betrokkenen, inwoners, etc… om mee te denken hoe we het leven en verblijven in Veenendaal nog beter kunnen maken. Onze verkiezingsleus wordt werkelijkheid:  Sta op en doe mee en Sta open voor anderen en vernieuwing. Alle kans dus om mee te doen.

Doordat Martijn als wethouder aan de slag is gegaan kwam er een plek in de fractie vrij. Saïd is afgelopen week geïnstalleerd. Adri Janssen zal als fractievoorzitter aan de slag gaan en Nelleke als vice-fractievoorzitter. Henri is onze fractiesecretaris. Ook Gert Scherpenzeel is weer terug in de fractie, als commissielid.

Wij zijn er klaar voor en staan open voor suggesties en vragen!

Author: Ronald van der Weerd

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!