Said El Hassnaoui

Naam: Said El Hassnaoui (34)

Beroep: Ondernemer, comedian en presentator

Hobby’s: ga graag naar de film, theater, uit eten en netflix.

Goede eigenschappen: super getalenteerde knappe man en toch nog heel gewoon gebleven, een echte volksjongen 😀

Slechte eigenschappen: vroeger goed in uitslapen en nu niet meer.

Waarom ProVeenendaal: Door mijn werk als comedian reis ik het hele land af. Overal waar ik in het land sta vertel ik met trots op het podium dat ik uit Veenendaal kom. Maar altijd als ik Veenendaal roep begint men te lachen. Vaak kennen ze het niet eens en toch heeft iedereen er een bepaald beeld bij. Dat beeld moet anders. Ik vind Veenendaal namelijk helemaal te gek en vaak heeft men uit Veenendaal niet eens door hoe goed we het hier hebben. De ligging is ideaal, de omgeving is prachtig groen en Veenendaal voelt nog lekker dorps aan. Voor mij allemaal redenen waarom ik hier maar al te graag blijf. Ik wil meer gaan betekenen en doen in Veenendaal. Mijn hobby is mijn werk en dat doe ik fulltime naast het runnen van een bedrijf. Het liefst sta ik iedere dag ergens in het land grapjes te vertellen op het podium. Maar toch vind ik dat we allen ook een maatschappelijk taak hebben en dus bedacht ik me om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. In plaats van maar aan de zijkant te roepen en te klagen wil ik mijn tijd besteden door in het hol van de leeuw te stappen. Daar in de raad waar alle beslissingen worden gemaakt, daar wil ik me ook mee gaan bemoeien om er het beste voor mijn gemeente uit te slepen. Na me te verdiepen in de meeste partijen was ik overtuigd van ProVeenendaal. Een club bestaande uit leuke inspirerende mensen die dagelijks bezig zijn met Veenendaal en daar het beste van willen maken.

Share This