De raadsleden

Jan Kruger

Naam: Mijn naam is Jan Kruger, getrouwd met Nelleke, heb drie kinderen en inmiddels vier kleinkinderen.

Beroep: Ketenmanager bij een logistiek bedrijf, sportinstructeur en coach.

Hobby’s: Ik vind het leuk om zelf te sporten, maar haal ook heel veel plezier uit het enthousiasmeren van mensen om te gaan sporten. Daarnaast houd ik van alles rondom humor, fotografie, schilderen en heb ik ook een grote interesse in cultuur en historie. Eigenlijk heb ik gewoon veel te veel hobby’s.

Goede eigenschappen: Ik ben makkelijk benaderbaar voor iedereen en betrokken bij mens en samenleving. Wat ik doe, doe ik zonder vooroordeel, met beide benen op de grond. Daarnaast heb ik veel nieuwe ideeën en vind ik het leuk om anderen hierin mee te nemen.

Slechte eigenschappen: Wanneer ik het idee heb dat er onrecht wordt aangedaan kan ik (te) hard reageren, daarnaast kan het anderen soms veel energie kosten om me te overtuigen van hun gelijk.

Waarom ProVeenendaal? ProVeenendaal is een partij waar plek is voor iedereen; ongeacht afkomst, beroep of geloofsovertuiging. Deze diversiteit zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende standpunten kunnen kijken en we een programma hebben staan, waarin we voor iedereen in Veenendaal iets kunnen betekenen.