De wethouder

Martijn Beek

Beroep: Wethouder

Hobby’s: Sport en in het bijzonder tennis. Zowel als sporter, toeschouwer en vrijwilliger. Verder houd ik van muziek en film, een avondje Netflix op z’n tijd is ook prettig. Als er tijd is om tussen alle raadsstukken door ook nog een normaal boek te lezen is dat ook niet vervelend evenals een bezoek aan het theater.

Goede eigenschappen: Ik ben over het algemeen positief ingesteld en een aanpakker, harde werker. Ik probeer waar mogelijk mensen en zaken te verbinden en denk dat ik dat ook wel kan. Ook denk ik dat ik wel goed kan luisteren en niet te snel oordeel. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat iets ook leuk is, mensen zich op hun gemak voelen en tot hun recht komen. Ik denk dat ik daar een bijdrage aan kan leveren door te zijn wie ik ben.

Slechte eigenschappen: Soms wat ongeduldig. En als ik dan ongeduldig word, kan ik ook wat kort door de bocht zijn. O ja, en stellig. De “grap” is dat ik ook wat breedsprakig kan zijn. Daar kunnen dan anderen weer ongeduldig van worden.

Waarom ProVeenendaal?: De visie van ProVeenendaal staat mij erg aan. Het verbinden van de gemeente en politiek met inwoners, bedrijven en instellingen. Hierin vind ik het open staan voor vragen, luisteren naar signalen en respect voor anderen belangrijk. Deze uitgangspunten heeft ProVeenendaal ook in haar visie staan en herken ik bij iedereen die bij ProVeenendaal betrokken is.