Nelleke Roelofsen

EVEN VOORSTELLEN: ONZE NUMMER 2 OP DE LIJST

Mijn naam is Nelleke Roelofsen. Ik  woon samen met Rob en ben moeder van 3 bloedjes van kinderen.

Beroep: Ik ben een ‘stapelaar’, heb drie banen: Casemanager Verzuim bij Rienks Arbodienst, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (aangesteld in Veenendaal, maar trouw met veel plezier door heel Nederland) en natuurlijk sinds 2014 Raadslid namens ProVeenendaal.

Hobby’s: Eigenlijk niet, hou niet zoveel tijd meer over daarvoor,  maar probeer wel wat te sporten! En oh ja…. schoenen kopen, uit eten gaan, vakanties en slapen….

Goede eigenschappen: Ik ben mezelf, niet meer en niet minder. Ben empatisch en heb weinig tot geen vooroordelen. Ik vind iedereen lief en aardig tót het tegendeel is bewezen. Ik probeer zoveel als mogelijk is ‘de dag te plukken’!

Ik hou niet van geneuzel en heb dan ook korte bijdrages in (raads)vergaderingen (dát zouden meer mensen moeten doen J).

Slechte eigenschappen: Eeeehhhhhh heb je even? Die ga ik natuurlijk niet allemaal opsommen! En wat zijn nu eigenlijk slechte eigenschappen??? Ik ben bijvoorbeeld altijd mijn sleutels kwijt, maar ja…. Wie heeft daar last van, buiten ik zelf? Ik kan slecht tegen onrecht (dan wil ik nog wel eens een draak worden), meer slechte eigenschappen krijg je niet te horen.

Waarom ProVeenendaal: Ik ben geen “politiek dier” en dat zal ik ook niet worden.  Doordat ik in 2014 lid werd van Pro en campagne ging mee draaien, ben ik enthousiast geworden en ging ik ervaren wat er speelt en leeft in ’t Veen, buiten mijn eigen “wereldje” om.  Heel interessant vond ik dat.

Doordat ik vervolgens overvallen werd door voorkeursstemmen, werd ik “wakker geschud” en realiseerde ik me dat ik iets wilde betekenen voor Veenendaal en nu werd deze kans mij gewoon gegund.

Bij ProVeenendaal voel ik me thuis, allemaal enthousiastelingen die met de voeten in de klei staan.  Een praktisch ingestelde partij ook, niet teveel gedoe en respect voor elkaars meningen! Toegankelijke mensen uit het échte leven en allemaal oprecht betrokken bij het prachtige Veenendaal en haar inwoners. En dat allemaal naast het “gewone” dagelijkse werk….  Tsja….. Daar wil je toch bij horen?

Ik had en heb zo’n hekel aan politici die alleen tijdens verkiezingen “ineens” actief worden en mooi weer gaan spelen. Ik hou niet van woorden alleen, ben meer van de daden. Sta op(en)  is de slogan van de huidige campagne van ProVeenendaal en die spreekt mij enorm aan.

Blijf niet zitten, sta op en doe iets, hoe klein dan ook….. met elkaar maken we het mooier in Veenendaal.

Share This