De raadsleden

Nelleke Roelofsen

Naam: Mijn naam is Nelleke Roelofsen. Ik  woon samen met Rob en ben moeder van 3 bloedjes van kinderen.

Beroep: Adviseur Arbeid en Gezondheid

Hobby’s: Eigenlijk niet, hou niet zoveel tijd meer over daarvoor maar probeer wel wat te sporten! En oh ja…. schoenen kopen, uit eten gaan, vakanties en slapen.

Goede eigenschappen: Ik ben mezelf, niet meer en niet minder. Ben empatisch en heb weinig tot geen vooroordelen. Ik vind iedereen lief en aardig tót het tegendeel is bewezen. Ik probeer zoveel als mogelijk is ‘de dag te plukken’!

Ik hou niet van geneuzel en heb dan ook korte bijdrages in (raads)vergaderingen (dát zouden meer mensen moeten doen)

Slechte eigenschappen: Heb je even? Die ga ik natuurlijk niet allemaal opsommen! En wat zijn nu eigenlijk slechte eigenschappen? Ik ben bijvoorbeeld altijd mijn sleutels kwijt, maar ja…. Wie heeft daar last van, buiten ik zelf? Ik kan slecht tegen onrecht (dan wil ik nog wel eens een draak worden), meer slechte eigenschappen krijg je niet te horen.

Waarom ProVeenendaal?

ProVeenendaal is een mooie partij, waarbinnen iedereen gelijk is. Zijn er verschillende meningen (en die zijn er uiteraard), dan wordt er met elkaar gekeken naar een compromis. Een partij die niet alleen vlak voor de verkiezingen ineens zichtbaar is, maar doorlopend input ophaalt om de doodeenvoudige reden dat het niet om onze mening als persoon gaat maar om de mening van de mensen in Veenendaal.

Mijn Veenendaal mag wat mij betreft wel wat meer vrijheid en vooral ook blijheid uitstralen. Daar draag ik al bijna 8 jaar mijn steentje aan bij, althans daar doe ik mijn best voor. Ik zou dat graag nog wat langer doen, dus vandaar dat ik mij weer kandidaat stel voor ‘mijn partij’ tijdens de verkiezingen in maart 2022.

Via mijn bijdrages in de raadsvergadering en binnen onze fractie, door gesprekken op straat aan te gaan en zoveel mogelijk positieve berichten te delen via social media, doe ik mijn best, mensen te bewegen om positiever naar politiek te laten kijken. De politiek is niet heel erg geliefd onder de meeste mensen. Ik praat niet met mensen over ‘politiek an sich’, maar wat is er nou nodig om het beter en mooier te maken in Veenendaal. Dit nemen wij mee bij de onderwerpen die op de agenda van de raad staat.

Wat wel écht ook heel belangrijk is, en dat beseft niet iedereen,  is dat er een hoge opkomst zal zijn straks in maart. Mensen, onderschat je stem niet, jouw stem kan er zo maar voor zorgen dat er een mooi nieuw theater komt, óf niet. Als we allemaal ons steentje bij dragen, al is het alleen al door je stem uit te brengen op de partij die bij jou past (en ik hoop natuurlijk dat dat onze is; lijst 4), dán wordt Veenendaal voor jou mooier.

En mijn steentje? Dát is mijn bijdrage voor ProVeenendaal als raadslid.