De raadsleden

Ronald van der Weerd

Naam: Ronald van der Weerd, fractievoorzitter

Beroep: kenniswerker CROW

Hobby’s: Sport kijken en af en toe hardlopen. Een komisch theaterstuk of een musical bezoeken of een avondje Netflix op z’n tijd is leuk. Een warme vakantie inclusief een beetje cultuur is ook goed aan mij besteed.

Goede eigenschappen: Ik kan goed relativeren, de soep is niet altijd zo heet als deze wordt opgediend. Mijn overtuigingskracht maakt dat ik ook wat bereik en doelen kan behalen. Ik kan goed luisteren en maak makkelijk contact.

Slechte eigenschappen: (Minder goede eigenschappen) Soms moet ik eerst tot 10 tellen voordat ik iets doe. En daarnaast kent mijn vrouw de overige minder goede eigenschappen.

Waarom ProVeenendaal? De visie van ProVeenendaal past mij als een jas. Als politiek zijn we er voor een betere samenleving: niet achter elkaar maar naast elkaar en met elkaar. ProVeenendaal staat niet voor linkse of rechtse politiek maar voor politiek met een menselijke maat. Waarbij degenen die de boel bewust frustreren worden aangepakt.