Vandaag, 13 maart 2024, bestaat ProVeenendaal 12,5 jaar. Niemand had in september 2011 kunnen voorspellen dat wij ooit de grootste partij van Veenendaal zouden zijn.

Ons verhaal is jullie verhaal; de inwoners van Veenendaal. Dankzij jullie vertrouwen en inbreng kunnen wij in de gemeenteraad goede afgewogen keuzes maken. Keuzes die in het belang zijn van onze mooie gemeente. De ene keer direct heel zichtbaar, de andere keer meer gericht op de toekomst. Maar altijd met het belang van Veenendaal voorop. Daarom zijn wij regelmatig te vinden bij verschillende Veense (zorg)organisaties, bedrijven, (onderwijs)instellingen en op straat in de wijken. Door goed te luisteren wordt je wijzer. En voor ons is iedereen net zo belangrijk.

Met een glimlach en vol trots is er genoeg om op terug te kijken. Tegelijkertijd kijken wij vooral vooruit. Er zijn volop uitdagingen voor Veenendaal en haar inwoners; wonen, bestaanszekerheid, bereikbaarheid, krimpend overheidsbudget, onderwijs, duurzaamheid, zorg voor elkaar en ga zo maar door. Ook de komende 12,5 jaar zet ProVeenendaal daar de schouders onder. Met Veenendaal, voor Veenendaal!

#GEWOONDOEN